Blog

Teljesen kezdőként is lehet csatlakozni a klubhoz?

Természetesen igen!

Kaptunk olyan visszajelzéseket, hogy vannak, akik nem érzik magunkat elég jónak a klubhoz, mert még kezdők a fotózásban. Ezen teljesen padlót fogtunk!

Való igaz, hogy szép számban vannak profi tagjaink, akik olyan képeket készítenek, hogy a mi állunk is leesik. DE: érdemes tudni, a tagjaink negyede most is teljesen kezdő.

Sőt, nem titkolt célunk, hogy szeretnénk, ha még többen lennének, tehát örömmel várjuk a teljesen kezdőket is!

Persze nemcsak várjuk, hanem teljes mellbedobással segítjük is! Van ugyanis a Pillanatvadász alapozó fotótanfolyamunk, amit rendszeresen ismétlünk.

Ez a 3 hónapos, interaktív online tanfolyam mindent tartalmaz, amire teljesen kezdő vagy újrakezdő fotósként szükséged lehet az induláshoz.

Méghozzá előre rögzített videós tananyagok, házi feladatok és élő adások formájában!

A Pillanatvadász alapozó fotótanfolyamon elsajátítod a tudatos fotózás alapjait, hogy igazán kiváló fotókat készíthess, amelyek kivívják a környezeted elismerését. (A tanfolyam felépítését ITT tudod megnézni!)

Mire leszel képes, ha elvégzed a Pillanatvadász alapozó fotótanfolyamot?

  • Képes leszel tudatosan kiválasztani a fotófelszerelésedet, legyen az gépváz vagy objektív.
  • Megtanulod helyesen beállítani a fényképezőgépedet bármilyen helyzetben, hogy végre tiszta, éles, helyes színű fotókat készíthess.
  • Megismered a természetes fények használatának legfontosabb alapjait, amivel tudatosan alakíthatod ki a fotóid hangulatát.
  • Elsajátítod a legfontosabb kompozíciós szabályokat, amivel azonnal szintet lépsz a fotózásban és szebb, kifejezőbb képeket készítesz.
  • Megtanulod, hogy hogyan készülj elő és hogyan irányítsd a fotózást, hogy igazán emlékezetes fotók szülessenek. Ugye tudod, hogy ezt a fotósiskolákban általában nem is tanítják?
  • Képes leszel tudatosan szerkeszteni a fotóidat, hogy a legtöbbet hozhasd ki belőlük és olyan színvilágot alkoss, amiről mindig is álmodtál.

 

“Nem kell szégyellnem, hogy kezdő vagyok, segítséget kapok. Meg tudom fizetni, és kiváló tananyagokhoz juthatok a tagsággal! Nagyon profi és egyben baráti hangulatú. Nagyon motiváló, pont azt kapom, amire vágytam.” – Hajósi Melinda

Bővebb infó és jelentkezés a Fotótanfolyam oldalon! Várunk szeretettel!

További cikkek

Kattanjki online tanfolyam

Meg lehet tanulni fotózni online?

Az őszinte válasz az, hogy természetesen nem. Csakis úgy tanulhatsz meg fotózni, hogy mész és nyomod a gombot. Azaz gyakorolsz. Látni kell azonban, hogy ez