Blog

Szücs Zita: “Látom a fejlődésem, és ez nagyon motivál”

Köszönjük Szücs Zita bemutatkozását! Ilyenkor érezzük igazán, hogy van értelme annak, amit csinálnunk. Hiszen csakis akkor végezzük jól a dolgunkat, ha a tagjaink jól érzik magukat és inspirálódnak, fejlődnek.

“Szücs Zita vagyok, szorgalmas Kattanjki diák és lelkes amatőr (természet) fotós. Kapcsolatom a fotózással már elég régen elkezdődött és hamar rájöttem, hogy sajnos született tehetség nem vagyok. Többször is nekifutottam különböző ingyenes tanfolyamoknak, de valamiért mindig abba is maradtak.

Körülbelül egy évvel ezelőtt ismét késztetést éreztem arra, hogy tanuljak meg jobban fotózni. Akkor találtam meg Ingrid videóit és a Kattanjki Klubot. Mondanom sem kell, csak bámultam a jobbnál jobb “amatőr” fotókat.

Beleolvastam kommentekbe, ahol meglepő módon, nem trollkodott senki, segítőkész bejegyzések, hétköznapi nyelven. Ezek után tavaly szeptemberben csatlakoztam a Klubhoz, ami az egyik legjobb döntésem volt. Látom a fejlődésem, és ez nagyon motivál.

Csinálom a házi feladatokat, több-kevesebb sikerrel, de mindenesetre kitartóan, és néha még mindig félve posztolva. Nagyon szépen köszönöm a kiválasztást és a lehetőséget, remélem, a képeimmel én is hozzá tudok tenni ehhez a jó kis csapathoz. Szép fényeket!”

Szücs Zita, a “napjárás” kihívás nyertese a Kattanjki Klubban

További cikkek

A Minta kihívásunk nyertes fotói

Újabb kihívás ért véget, amelyben olyan képeket küldhettek be Klubtagjaink, amelyen a mesterséges, vagy a természet által kirajzolódott formáké volt a főszerep.  A témánk a