Blog

Otártics Andrea: “A fotózás számomra egy önismereti út”

Ahány Kattanjki Klubtag, annyi egyéni történet, motiváció, inspiráció… Hálásak vagyunk, hogy ennek szemtanúi lehetünk nap mint nap!

Köszönjük Otártics Andinak, hogy megosztotta velünk bemutatkozását, hogy mit is jelent számára a fotózás, és hogy miért csatlakozott a Kattanjki Klub közösségéhez.

“Otártics Andrea vagyok, és nagyon szeretek fotózni. Ez számomra egy fontos önismereti út lett, amiben meg tudom mutatni magam, megélni a jelent, a pillanatokat, az érzelmeket. Leginkább a portré-, és streetfotózás áll hozzám a legközelebb.

Még keresem a helyem és igyekszem folyamatosan tanulni, képezni magam, inspirálódni mások munkáiból. Ingridet és Aljonát a Mentorprogram során ismertem meg, az akkor készült képeim ma is a kedvenceim.

Ezért is csatlakoztam a Kattanjki Klubhoz, hisz mindannyian részesei lehetünk a közösségnek, ha elég nyitottak vagyunk. A lényeg, hogy tudjuk bátran önmagunkat adni.”

Otártics Andrea, az elmúlás kihívás nyertese a Kattanjki Klubban.

További cikkek

Kattanjki online tanfolyam

Meg lehet tanulni fotózni online?

Az őszinte válasz az, hogy természetesen nem. Csakis úgy tanulhatsz meg fotózni, hogy mész és nyomod a gombot. Azaz gyakorolsz. Látni kell azonban, hogy ez