Blog

Önélesítő workshopot tartottunk fotós vállalkozó tagjainknak

Önélesítő személyes workshopot szerveztünk klubtagjainknak, melyen Kalho Adri coach és tréner irányításával dolgoztunk együtt.

A már több éve futó Marketing kávé online workshop mellett ez volt az első személyes eseményünk, amelyet kifejezetten a fotós vállalkozó tagjaink számára találtunk ki.

Ez a nap az önismeretről és fejlődésről szólt. Mélyre ástunk a személyiség típusokban, hogy jobban megértsük a saját működésünket és persze másokét. Kitöltöttünk egy DISC tesztet és kielemeztük, ki milyen színű.

Foglalkoztunk az első benyomással és megnéztünk olyan helyezeteket, amelyek a napi munka során a résztvevőknek nehézséget okoznak. A kommunikáció, konfliktuskezelés és határhúzás is kiemelt szerepet kapott a nap folyamán.

Fotók: Kacziba Márti

Belementünk abba is, hogy a különböző színek hogyan tudnak jól együtt dolgozni, hogy fotósként mindig a lehető legjobb benyomást tehessük az ügyfelekre. Hiszen az ebből eredő ajánlás a sikeres vállalkozás legfontosabb alapja.

A tréning végére egyénre szabott fejlődési tervet állítottunk össze.

Nagyon jó volt újra személyesen is találkozni, kapcsolódni, együtt fejlődni. Mert pontosan erről szól a Kattanjki Klub!

Fotós vállalkozóként te is szívesen részt vennél ilyen programokban? Bővebb információért keresd fel a klub nyitó oldalát!

További cikkek

A Minta kihívásunk nyertes fotói

Újabb kihívás ért véget, amelyben olyan képeket küldhettek be Klubtagjaink, amelyen a mesterséges, vagy a természet által kirajzolódott formáké volt a főszerep.  A témánk a