Blog

Neked való a Kattanjki Klub?

Ha ezt a bejegyzést olvasod, valószínűleg éppen azon gondolkodsz, hogy a Kattanjki Klub megfelelő választás-e a számodra.

Segíteni szeretnénk neked a döntésben. Áttekintjük, hogy miért érdemes csatlakoznod, és hogy milyen esetben lehet a klub az ideális választás a számodra. Ez a Klub nem való mindenkinek és ez így van rendjén!

“Teljesen kezdő vagyok a fotózásban, félek, hogy korai nekem”

Semmi gond! A Kattanjki Klub az alapoktól felépített tanfolyamokkal indul, amelyekkel magabiztosan kezdhetsz neki a fotózásnak. Nem számít, hogy teljesen kezdő vagy a témában, a klub segít neked lépésről lépésre fejlődni, és megtalálni a helyed a fotózás világában. ITT olvashatsz arról részletesen, hogy kezdő fotósként mit ad neked a Kattanjki Klub.

"Nekem nincs drága fotós felszerelésem"

Semmi gond! Mi azt valljuk, hogy az a legjobb eszköz, ami éppen nálad van. Ha az a mobiltelefonod, akkor az! Ha nincs profi fotófelszerelésed, még inkább megéri megtanulni fotózni, hogy a legjobbat hozhasd ki belőle. A legtöbbször nem kellenek profi cuccok a kiváló képekhez! (Persze, vannak olyan helyzetek és esetek, amikor igen, de ez legyen a profi fotósok gondja!)

"Nincs érzékem a technikai dolgokhoz"

A fotózással kapcsolatban az egyik leggyakoribb tévhit, hogy “technikai sport”. Ez a legtöbb esetben nincs így! Néhány alapvető összefüggést és beállítást kell csak megértened, és nem lesz gondod a későbbiekben. Ezeket az alapokat lépésről lépésre átvesszük a klubban. Sőt, a kezdő tanfolyamot ismételjük is, így újra és újra becsatlakozhatsz, ha esetleg valamire nem éreznél rá elsőre.

"Öreg vagyok én már ehhez..."

Azt is imádjuk a Kattanjki Klubban, hogy a tagjaink a legkülönbözőbb korosztályokból kerülnek ki. Az egészen fiatalok mellett nyugdíjas tagjaink is vannak. Mindenkit összeköt a tanulás, fejlődés és alkotás vágya, a fotózás szeretete.

"A fotózás művészet. Nekem nincs érzékem hozzá"

Elképesztő szerencsések azok, akik művészi látásmóddal rendelkeznek, és hidd el, rettentő kevesen vannak. A legtöbben tanultuk a fotózás minden egyes elemét, nemcsak a technikát, de a fények látását, a kompozíciót, tervezést, irányítást, meg persze az utómunkát. Alapítónk, Ihász Ingrid is bevallotta, hogy semmilyen érzéke nem volt, eleinte borzalmas képeket készített. Szinte csak a beletett időn és energián múlik, hogy hova fejlődsz ezen a területen!

“Már haladó vagyok, attól tartok, nem kapok eleget”

Ha már haladó fotós vagy, akkor sem kell aggódnod, hogy túl egyszerű vagy sablonos tananyagokat kapnál. A klubban izgalmas és inspiráló oktatóanyagokkal és feladatokkal találkozhatsz, amelyek segítenek megújulni a fotózás terén. A Képvarázsló tagságtól mesterkurzusokon is részt vehetsz a legkitűnőbb hazai fotósokkal, akiktől új technikákat és szakmai titkokat leshetsz el. Nem is beszélve a haladó szintű utómunka tanfolyamokról, amelyekkel kreatívabbá vagy csak gyorsabbá teheted a képszerkesztéseidet. ITT olvashatsz arról részletesen, hogy haladó fotósként mit ad neked a Kattanjki Klub.

“Milyen minőségűek a tananyagok?”

A Kattanjki Klubban garantáltan minőségi, exkluzív tananyagokhoz férhetsz hozzá, amelyek kifejezetten a klub tagjainak készülnek. A videókat profi videós kolléga veszi fel és vágja össze. Ha érdekel, hogy mi mindent találsz a klubban, akkor vess egy pillantást az alábbiakra:

“Vajon nekem is megéri csatlakozni?”

A klubtagság nemcsak értékes tudást kínál, hanem kedvezményeket és egyedi vásárlási lehetőségeket is nyújt neked. Már ez a megtakarítás könnyedén visszahozhatja a tagságod árát! Igen, ez azt jelenti, hogy még akár jobban is megérheti, mintha “ingyen” tanulsz valahol.

Az éves előfizetéssel pedig még jobban jársz, hiszen ebben az esetben 1 vagy esetenként akár 2 hónap tagság ajándék! Mi azt valljuk, hogy legalább egy évre érdemes elköteleződni, mert ennyi idő alatt akár a teljesen kezdő szintről is óriási fejlődést tudsz elérni! Biztosak vagyunk benne, hogy ennél jobb ár-érték arányú lehetőséget nem fogsz találni!

Ha pedig fotós vállalkozásban gondolkodsz, akkor a klub nemcsak időt takarít meg számodra a tanulásban, hanem bevételt is generálhatsz a vállalkozásod fejlesztése révén! Ugye tudod, hogy a Fénymester csomagban a teljes Marketing kávé kurzus anyaga is elérhető? A klub exkluzív tananyagaival és ismereteivel óriási versenyelőnyre tehetsz szert, a versenytársaid nem győzik majd kapkodni a fejüket.

“Mi történik, ha kérdésem van az anyagokkal kapcsolatban?”

A klub támogató közössége, illetve a képértékelések és egyéb élő adások révén mindig fogsz kapni segítséget és választ a kérdéseidre.

Ráadásul a Kattanjki Klub olyan közösség, ahol nincs ciki kérdés! Pontosan tudjuk, hogy milyen kezdőnek lenni, és néha még azt sem tudni, hogy pontosan mit is szeretnél kérdezni. Nálunk szégyenkezés nélkül teheted fel a fotózással kapcsolatos bármilyen kérésedet!

“Félek, hogy nem lesz elég időm rá”

Teljesen érthető, ha aggódsz, hogy túl sok időt venne igénybe a klubtagság és nem lennél képes kihasználni az előnyöket. Hiszen ki szeret valami olyanért fizetni, amit nem vesz igénybe?

Érdemes tudnod, hogy a klubtagság rugalmas, és te döntheted el, hogy mennyi időt szánsz rá, és milyen ütemben tanulsz és fejlődsz. A tanmenet kialakításánál figyelembe vettük, hogy a legtöbben legfeljebb heti 2-3 órát tudnak és szeretnének rászánni erre.

Ha te többet vagy kevesebbet szeretnél, az is csak rajtad áll!

Az élő adásokat rögzítjük, nem fogsz lemaradni semmiről, ha egy-egy időszakban éppen elfoglaltabb vagy!

“Mennyire megbízható ez a rendszer?”

Az átláthatóság és a biztonság fontos szempont bármilyen klubtagság kiválasztásánál. Az elmúlt évek során volt szerencsénk több rendszert kipróbálni és csakis azokkal dolgozunk a klubban, amelyek a legjobbnak bizonyultak.

A Kattanjki Klubban nincsenek rejtett költségek, az előfizetésedet bármikor egy kattintással lemondhatod. Nem kell ügyfélszolgálatnak írni miatta, te magad tudod kezelni a felhasználói fiókodban. A bankkártya adataidat a Stripe nemzetközi rendszere kezeli, így teljesen biztonságosan fizethetsz!

“Mi történik, ha mégsem jön be?”

Ha nem tetszik a Kattanjki Klub, 7 napig visszamondhatod az előfizetésedet és visszatérítjük neked a kifizetett összeget (pénzvisszafizetési garancia). Nincs kockázat és részünkről harag sem! Annyit kérünk csak, hogy ilyen esetben oszd meg velünk, hogy miért döntöttél így.

“Vannak még kérdéseim”

Ha még további kérdéseid vannak a klubtagsággal kapcsolatban, akkor a GYIK (gyakran ismételt kérdések) részben jó eséllyel megtalálod a válaszokat. Ha esetleg mégsem így lenne, az oldal alján található kapcsolati űrlapon keresztül írj nekünk bátran!

Reméljük, hogy ezek az információk segítenek neked a döntésben, és hamarosan üdvözölhetünk a Kattanjki Klub tagjai között!

Ne feledd, ha éppen nincs nyitva a Klub, akkor is van lehetőséged jelentkezni a nyitási értesítőre, így időben értesülhetsz a következő csatlakozási lehetőségről.

További cikkek

Kattanjki online tanfolyam

Meg lehet tanulni fotózni online?

Az őszinte válasz az, hogy természetesen nem. Csakis úgy tanulhatsz meg fotózni, hogy mész és nyomod a gombot. Azaz gyakorolsz. Látni kell azonban, hogy ez