Blog

Milyen fotós és utómunka tanfolyamok közül választhatsz a Kattanjki Klubban?

Bármilyen szinten érdeklődsz is a fotózás iránt, a Kattanjki Klubban megtalálod a neked való csomagot. Tudjuk, hogy nem mindenkinek ugyanarra van szüksége, ezért különböző tagsági szintek közül választhatsz. A cél az, hogy csakis azért fizess, amire tényleg szükséged van!

A tananyagok segítenek a fotós tudásodat fejleszteni és a következő szintre lépni a képek elkészítése, szerkesztése vagy akár a fotós vállalkozás terén. A csomagok úgy épülnek fel, hogy a következő szint mindig tartalmaz mindent, ami az előző szinten is elérhető volt!

Most pedig nézzük meg, hogy az egyes csomagok milyen tanfolyamokat tartalmaznak!

Pillanatvadász - Teljesen kezdő és újrakezdő fotósoknak ajánljuk!

Ha még csak most ismerkedsz a fotózás világával, és az alapoktól szeretnéd felépíteni a fotós tudásodat, akkor a Pillanatvadász tagság a neked való választás.

Pillanatvadász alapozó fotótanfolyam mindent tartalmaz, amire kezdő vagy újrakezdő kezdő fotósként szükséged lehet az induláshoz. A leckék legnagyobb része teljesen eszközfüggetlen, így jó szívvel ajánljuk abban az esetben is, ha mobillal fotózol. A tanfolyam főbb témái a fotótechnika, a fények használata, a kompozíció, az előkészületek és a fotózás irányítása, illetve képszerkesztés a Lightroom segítségével.

A tagságod azzal indul, hogy ennek a tanfolyamnak az anyagát 3 hónap alatt közösen dolgozzuk fel feladatokkal és élő adásokkal, kérdezz-felelekekkel kiegészítve. Már ennyi idő alatt látványos fejlődést érhetsz el, hiszen elsajátítod a tudatos fotózás alapjait.

Az alapozó fotótanfolyam után érkeznek a havi tananyagok és feladatok, amelyekkel a fotózás egyes részterületeire kaphatsz bepillantást. Ezekről bővebb információt ITT találsz!

Ez a csomag tartalmazza a Lightroom Mastery kurzust, amellyel az alapoktól indulva tanulhatod meg a Lightroom Classic használatát. Emellett pedig további képszerkesztő videókat is, amelyekkel már a Photoshop világába is kapsz egy kis betekintést. Ezekről bővebb információt ITT találsz!

Az éves Pillanatvadász csomag mellé pedig extraként jár a Fotózz úgy, ahogy szeretnél! ebook (345 oldal a tudatos fotózásról) és egy @dreamworldphotohu Photoshop ecsetcsomag válogatás.

Pontosan mi érhető el jelenleg a Kattanjki Klub különböző csomagjaiban? Nézd meg ITT!

Képvarázsló - Középhaladó és haladó fotósoknak ajánljuk!

Ha akár hobbi, akár profi fotósként már rendelkezel bizonyos szintű fotós tudással és tapasztalattal, de szeretnél még tovább fejlődni, akkor a Képvarázsló csomag a legjobb választás számodra.

Ennek a tagsági szintnek a nagy erősségét a fotós Mesterkurzusok adják, amelynek legnagyobb részét meghívott oktatók, a hazai fotós szakma kiválóságai tartják. Ezek olyan komplex tananyagok, amelyekben az elméleti tudnivalók mellett a fotózás gyakorlatát és az utómunka lépéseit is láthatod. Így betekintést kaphatsz a legnagyobb mesterek munkájába!

A Mesterkurzusokhoz is kapcsolódnak feladatok, illetve visszajelzés, ami teljesen rendhagyó lehetőség. Ezekről bővebb információt ITT találsz!

A Képvarázsló szinten további utómunka tanfolyamokat is elérsz. Photoshop Mastery kurzus mindent tartalmaz, amit az Adobe Photoshopról fotósként tudnod kell. Teljesen az alapoktól indul és a profi szintig juttat el, 100%-ban gyakorlati tudásanyaggal.

Az alapozó Photoshop kurzus mellett pedig további önálló képszerkesztő videók is várnak, amelyekkel egy-egy fotó kidolgozásának teljes munkafolyamatát követheted végig. Ezekről még több információt ITT találsz!

Az éves Képvarázsló tagsághoz – a Pillanatvadász szintén említett extrák mellett – Photoshop action csomag és Lightroom+Photoshop preset csomag is jár!

Pontosan mi érhető el jelenleg a Kattanjki Klub különböző csomagjaiban? Nézd meg ITT!

Fénymester - Haladó fotósoknak ajánljuk!

Ha már haladó szintű fotós tudással rendelkezel a fotózás és képszerkesztés terén, és komolyan gondolkodsz a fotográfus karriered fejlesztésében, akkor a Fénymester csomag a számodra ideális választás.

Ezen a tagsági szinten már a leghaladóbb utómunka kurzusokhoz is hozzáférsz, hogy mesteri szintre fejlődj a fine art és magazin-szintű portréretusban. Ezekről bővebb információt ITT találsz!

A csomag óriási erőssége és veleje a Marketing kávé kurzus, amely nemcsak az eddigi tudásanyagokat tartalmazza, de 2024-től erős megvalósító fókusszal segít abban, hogy vállalkozóként is sikeres legyél a fotográfia terén. Ezzel már a marketing minden olyan területében azonnal elmélyülhetsz, amire szükséged van, méghozzá a legkiválóbb hazai szakemberek segítségével. Ehhez a kurzushoz külön csoport is tartozik, ahol kifejezetten az üzleti ügyeket beszélheted meg a többiekkel. Erről bővebben ITT olvashatsz!

Pontosan mi érhető el jelenleg a Kattanjki Klub különböző csomagjaiban? Nézd meg ITT!

Bármelyik csomagot választod is, ha éves tagságot váltasz, akkor 1, sőt bizonyos esetekben akár 2 hónap díját elengedjük!

A tanfolyamokon túl

Bár hiszünk benne, hogy a tananyagok önmagukban is óriási értéket adnak és már csak ezek miatt is megéri előfizetni, az alábbi extrák még erősebbé teszik a klubot. Minden tagsági szinthez hozzátartozik:

  • Kattanjki Klub zárt Facebook csoport tagság
  • Online klubtalálkozók visszajelzéssel, képértékeléssel és kérdezz-felelekkel
  • Személyes klubtalálkozókon való részvétel lehetősége (jelentkezési sorrendben)
  • Egyedi kedvezmények a Fotoplus-tól felszerelésre, bérlésre, nyomtatásra!

Jól hangzik? Várunk szeretettel!

Ha a Klub éppen nincs nyitva, akkor jelentkezz a nyitási értesítőnkre, hogy ne maradj le a következő csatlakozási lehetőségről!

További cikkek

Kattanjki online tanfolyam

Meg lehet tanulni fotózni online?

Az őszinte válasz az, hogy természetesen nem. Csakis úgy tanulhatsz meg fotózni, hogy mész és nyomod a gombot. Azaz gyakorolsz. Látni kell azonban, hogy ez