Blog

Miért indult a Kattanjki Klub? Fotótanfolyam és fotós közösség

Nincs annál bosszantóbb, amikor a szemeddel látod a csodát, de a fotóidon nem tudod visszaadni. Amikor szeretnéd “lekapni” az izgő-mozgó gyerekeidet, de szinte esélytelennek érzed a feladatot. Amikor azt veszed észre, hogy a legszebb emlékeidet legfeljebb “homályos”, bemozdult fotók őrzik.

Ha megtanulsz tudatosan fotózni, akkor végre képes leszel az emlékeidet méltó formában megörökíteni! Hiszek benne, hogy mi magunk is megérdemeljük ezt, de a gyerekeink még inkább! A képek segítenek emlékezni, hogy ne csak a szívünkben maradjon meg a pillanat. Olyan emlékeket idézhetnek fel, amelyek másképp kikopnának az életükből.

Mindeközben a fotózás könnyen szenvedéllyé válhat, olyan imádott hobbivá, amivel nemcsak a pillanatokat őrizheted meg, de a kreatív alkotás örömét is adja és feltölt a stresszes hétköznapokban.

Vannak, akik még ennél is tovább mennek: úgy érzik, ez a HIVATÁSUK, és fotózásból szeretnének megélni. Persze ez nem szükségszerű, a fotózás a legtöbbeknek örökre imádott hobbi marad. Amit sokszor a profikat “megszégyenítő” szinten űznek!

Bárhová tartasz is ezen az úton, vár és segít a Kattanjki Klub, hogy elérd a céljaidat! Ha teljesen kezdő vagy, megtanítunk fotózni. Ha már haladó vagy, inspirálunk, motiválunk és segítünk a továbblépésben. Nem akarunk belőled mindenáron profi fotóst faragni (értsd: aki fotózásból él), de megadunk ahhoz is minden támogatást, ha időközben így döntenél!

A Kattanjki Klub a Kattanjki filozófia és közösség folytatása és kiteljesedése. Olyan platformot hoztunk létre, ahol elmerülhetsz a fotózás világában, a saját tempódban fejlődhetsz és hasonló gondolkodású amatőr és profi fotósokkal kapcsolódhatsz.

Mi az a Kattanjki Klub? Fotótanfolyam és közösség

A Kattanjki Klub egy online és személyes közösség és oktatóplatform olyan hobbi- és hivatásos fotósoknak, akik a legszebb pillanatokat minőségi fényképeken szeretnék megörökíteni, és a fotózással “kattannak ki” a hétköznapokból.

Célunk, hogy segítsünk neked olyan fotókat készíteni, amilyeneket megálmodtál, és hogy a fotózással kapcsolatos kreativitásodnak ne legyenek határai.

Hova juthatsz el velünk? Avagy: Fotózz úgy, ahogy szeretnél!

A Kattanjki Klubban számos lehetőség vár rád, hogy fejlődhess és felfedezhesd a fotózás izgalmas világát.

Fotózz úgy, ahogy szeretnél! Azaz:

 • Megtanulhatsz olyan fotókat készíteni, amilyeneket megálmodtál, amelyek méltóképpen örökítik meg az igazán fontos pillanatokat és a környezeted elismerését is kivívják.
 • Itt nincsenek kőbe vésett szabályok és rád erőltetett dogmák. Megtanulod a szabályokat, hogy ha akarod, akkor tudatosan szeghesd meg őket. Szabadon fotózhatsz bármilyen eszközzel és témában a saját örömödre! Nem kell külső elvárásoknak megfelelned.
 • Sőt, ha szeretnéd, segítünk megtalálni a saját stílusodat, amire sikeres vállalkozást építhetsz! A Marketing kávé tanfolyam megad ehhez minden támogatást, amire csak szükséged lehet.

Ezt nyújtja neked a Kattanjki Klub: online és személyes tanulás, fejlődés, visszajelzés, támogató közösség

A Kattanjki Klubot olyanok számára alapítottuk, akik szeretnének fejlődni a fotózásban és csodaszép fotókkal kitűnni a tömegből. De még ennél is többet nyújt a klub 4 fő pillére:

 • Online és személyes tanulás, fejlődés a fotózásban: A klub tagjainak lehetőségük van részt venni online tanfolyamokon és személyes találkozókon, ahol a fotózás, az utómunka, és a vállalkozás/marketing terén tanulhatnak a legjobb hazai fotósoktól, illetve marketing szakemberektől.
 • Visszajelzés a fotóidra, megerősítés és önbizalom építés: A klubon belül folyamatos házi feladatokra és képértékelésekre számíthatsz, így kapva kapsz hasznos visszajelzést az alkotásaidra, amivel még jobbá válhatsz.
 • Támogató fotós közösség: A klub tagjai egy külön előfizetői csoportban, 100%-ban a Kattanjki szellemében oszthatják meg alkotásaikat, segítik, motiválják és inspirálják egymást.
 • Kedvezmények és extrák: A tagságod mellé különleges kedvezményeket és extrákat is kapsz a Fotoplus jóvoltából, amelyek önmagukban bőven visszahozzák az előfizetés árát.

Miben különbözünk másoktól?

A fő célunk, hogy a színvonalas oktatóanyagok mellett támogató közösséget nyújtsunk, ahol mindenki a saját szintjén fejlődhet és inspirálódhat.

 • Különböző tagsági szintek vannak, hiszen tudjuk, egy teljesen kezdő fotósnak nem ugyanarra van szüksége, mint egy olyannak, aki már a fotós vállalkozás indítását fontolgatja. Miért is fizetnél valami olyanért, amire nincs szükséged?
 • Nem törekszünk arra, hogy mindenáron hivatásos fotóst faragjunk belőled, hiszen semmilyen érdekünk sem fűződik hozzá.
 • Nálunk csak a tagsági díjjal kell számolnod, nem sózunk rád semmi extrát, amire “mindenképpen szükséged van”, hogy megtanulj fotózni. 
 • A Kattanjki Klubban a támogató közösség és a folyamatos mentorálás kulcsfontosságú szerepet játszanak.
 • A házi feladatokon és kihívásokon keresztül lehetőséged nyílik folyamatosan alkotni és visszajelzést kapni, ezáltal gyorsabban fejlődhetsz.

A klubon belül a kezdő fotósokkal a “hétköznapi” témákra fókuszálunk, mint például portrék, családi pillanatok, gyerekek, utazások vagy éppen események megörökítése. Ezek azok a pillanatok, amelyeket a legtöbbször szeretnénk az utókornak megőrizni. Mi mindent ad neked a klub, ha kezdő fotós vagy? Nézd meg ITT!

A haladóbb fotósok számára rendszeresen jelentkezünk mesterkurzusokkal a legkitűnőbb hazai fotósokkal, hogy te is megismerhesd az ő tapasztalataikat és technikáikat. Nemcsak már ismert, nagy nevekkel, hanem a Kattanjki közösség feltörekvő tehetségeivel is találkozhatsz, akik szintén fantasztikus képeket készítenek. Talán pont te leszel a következő Kattanjki Mentor? Mi mindent ad neked a klub, ha haladó fotós vagy? Nézd meg ITT!

Jól hangzik? Várunk szeretettel!

Ha a Klub éppen nincs nyitva, akkor mindenképpen jelentkezz a nyitási értesítőnkre, hogy ne maradj le a következő csatlakozási lehetőségről!

További cikkek

Kattanjki online tanfolyam

Meg lehet tanulni fotózni online?

Az őszinte válasz az, hogy természetesen nem. Csakis úgy tanulhatsz meg fotózni, hogy mész és nyomod a gombot. Azaz gyakorolsz. Látni kell azonban, hogy ez