Blog

Meg lehet tanulni fotózni online?

Az őszinte válasz az, hogy természetesen nem. Csakis úgy tanulhatsz meg fotózni, hogy mész és nyomod a gombot. Azaz gyakorolsz.

Látni kell azonban, hogy ez a gyakorlás önmagában nem elég, ha hiányzik mögüle a tudás és – a hozzáértő – visszajelzés, hogy hogyan sikerült a fotó.

Korábban már meséltünk róla, hogy az általunk alkalmazott Kattanjki Módszer lényege a tanulás – gyakorlás – visszajelzés hármasa.

Ebből pedig a tanulásra és a visszajelzésre tökéletesen alkalmasak az online oktatás különböző formái.

Az elméleti tudnivalókat elsősorban előre felvett videók és élő adások formájában adjuk át, amelyek tetszőleges alkalommal visszanézhetők. Természetesen ezek sem csupán előadások, hanem fotós werk videók, képernyőfelvételek, egyéb bemutatók is.

A kérdéseidet az előfizetői csoportban, emailben vagy az élő adásokon egyaránt felteheted.

Visszajelzést pedig szintén az előfizetői csoportban és az élő adásokon kaphatsz. Mind a házi feladatok, mind a kihívások remek lehetőséget adnak erre.

Kattanjki online tanfolyam

A kétheti kihívások nyerteseit 10.000 Ft-os Fotoplus utalvánnyal és Kattanj Kira plüssfigurával is jutalmazzuk.

A személyes gyakorlatokat pedig megoldhatod akár magad, akár úgy, hogy eljössz az általunk szervezett találkozókra, fotósétákra, workshopokra.

Az biztos, hogy ha tényleg szeretnél megtanulni fotózni vagy fejleszteni a tudásod, akkor a legjobb, ha mindig magadnál tartod a kamerát és fotózol, fotózol, fotózol. Bár a kamerát nem adjuk minden nap a kezedbe, az összes többi dologban segítünk és húz a közösség!

Szívesen csatlakoznál hozzánk? Keresd fel a Kattanjki Klub címlapját a további tudnivalókért!

További cikkek

Kattanjki online tanfolyam

Meg lehet tanulni fotózni online?

Az őszinte válasz az, hogy természetesen nem. Csakis úgy tanulhatsz meg fotózni, hogy mész és nyomod a gombot. Azaz gyakorolsz. Látni kell azonban, hogy ez