Blog

Máté Zsolt: “Nekem már több, mint 20 éve kezdődött a fotózás szerelme”

Rendkívül jó látni, hogy a tapasztalt fotósok is szívesen csatlakoznak hozzánk. Hiszen mindig van hová fejlődni, és az ember egy összetartó közösségben nemcsak tanulhat, de inspirálódhat is.

Köszönjük Zsoltnak a bemutatkozást!

Kövesd őt Instagramon, és látogasd meg a weboldalát!

“Zsolt vagyok, és nagyon örülök, hogy itt lehetek köztetek. Nekem már mondhatjuk régen, több mint 20 éve kezdődött a fotózás szerelme, még egy filmes Zenit-E volt az első gépem.

Hétköznapjaimban termékfotózás a munkám, de kedvenc témám az esküvőfotózás, amelyre egy barátom vett rá még 2009-ben, hogy segítsek neki egy esküvőn, azóta tart ez az őrület, amely sok év alatt már szenvedélyemmé vált.

Nagyon szeretem az esküvők pörgését, változatosságát, magával ragad a dinamikája, és teljesen feltölt a hétköznapok után. Mellette a gyermekeimet szoktam fotózni, illetve családi fotózásokat csinálok.

A jövőben szeretném magam kipróbálni a fine art portréfotózásban, és szerintem itt a klubban remek helyen vagyok, hogy ez sikerüljön is.

A klubhoz csatlakozás Ingrid munkássága és könyve után nem volt kérdés, noha sok év tapasztalat van már mögöttem, megújulni és új dolgokat tanulni mindig lehet, és kell is. A klubban egy szuper, inspiráló közösséget találtam.”

Máté Zsolt, a tél szépsége kihívás nyertese a Kattanjki Klubban

További cikkek

Kattanjki online tanfolyam

Meg lehet tanulni fotózni online?

Az őszinte válasz az, hogy természetesen nem. Csakis úgy tanulhatsz meg fotózni, hogy mész és nyomod a gombot. Azaz gyakorolsz. Látni kell azonban, hogy ez