Blog

Lukács-Fülöp Orsolya: az őszinte, hétköznapi pillanatok szerelmese

“Számomra fontos volt találni egy olyan helyet az online térben is, ahol felfelé húzzuk egymást, motiválnak és pozitívan viszonyulunk a másik felé.”

Köszönjük Lukács-Fülöp Orsinak, hogy tagja a Kattanjki Klubnak és őszinte, érzelmekkel teli fotóival inspirálja a közösséget! A bemutatkozását olvasva végig hálásan bólogattunk, hiszen pontosan ezért hoztuk létre a klubot!

Kövesd Orsit az Instagramon (@our.country.moments)!

“Orsi vagyok, az őszinte, hétköznapi pillanatok szerelmese. Hiszek abban, hogy minden napunkban képesek vagyunk meglátni valami jót, bármennyire nehéznek is tűnhet. Így lett számomra a fotózás egyfajta terápia, és az önkifejezés eszköze is egyben.

Úgy kezdtem a fotózást, mint sok más ember, a telefonommal, mert mindig az volt kéznél. Később kezdtem érezni, hogy többre vágyom, így komolyabb telefon helyett egy fényképezőgépet vettem.

A Klubba való belépés nemcsak egy elköteleződés a tanulás iránt, hanem egy lépés saját magam felé, önmagamért, az felé, amit igazán szeretek, ami maximálisan képes feltölteni a hétköznapokban is.

Vidéki életem során egyik legnagyobb inspirációm a természet. Ezen felül pedig, mióta megszületett a kisfiam, elkezdett érdekelni az emberek fotózása is, nagyon érdekes igazán látni, megismerni másokat.

Különösen érzékenyen érint az idősebb korosztály, szeretnék minél több idős embert fotózni és elmondani nekik, hogy nem láthatatlanok. Így kezdtem el a faluban is egyre inkább nyitni mások felé, szívesen megállok az utcán, ismertségeket kötök a „falu öregeivel”, beszélgetünk, és bizony már volt alkalmam fotózni is.

Nagyon szeretem a gyerekeket, imádom a gondtalan, súlytalan világukat, remélem a jövőben sok lehetőségem lesz még kötetlenebb inkább dokumentarista stílusú családfotózásra is.

Tartozni egy csapathoz számomra azt is jelenti, hogy megnyílunk egymás felé. Az aktuális kihívások nem csak a témákban hívnak ki, hanem a saját komfortzónámból is kihívtak, afelé, hogy meg merjem mutatni másoknak a képeimet. Fel merjem vállalni az építő jellegű kritikát és be tudjam fogadni, hogy remélhetőleg érzéseket tudok kelteni a képeimmel, de ezek mindenkinél mások lesznek.

Számomra fontos volt találni egy olyan helyet az online térben is, ahol felfelé húzzuk egymást,

motiválnak és pozitívan viszonyulunk a másik felé.

Oldalam célja megmutatni a vidéki élet szépségeit, inspirálni másokat arra, hogy merjenek visszalassulni és észrevenni a hétköznapi pillanatok varázsát.”

Lukács-Fülöp Orsolya, a “béke” kihívás nyertese a Kattanjki Klubban

Szeretnél te is ehhez a közösséghez tartozni? Várunk szeretettel!

2024. jan. 25-én éjfélig vagyunk nyitva, utána indul a kezdő fotótanfolyam, ahol közösen haladunk!

További cikkek

Kattanjki online tanfolyam

Meg lehet tanulni fotózni online?

Az őszinte válasz az, hogy természetesen nem. Csakis úgy tanulhatsz meg fotózni, hogy mész és nyomod a gombot. Azaz gyakorolsz. Látni kell azonban, hogy ez