Blog

Ladányi Viktória: “A fotózás lett az a szenvedély, melyben kiélhetem kreativitásom”

Köszönjük Ladányi Viktóriának, hogy aktív tagja a Kattanjki Klubnak, fantasztikus látni a tudásvágyát, és fejlődését.

“Ladányi Viktória vagyok, 29 éves GYES-en lévő édesanya. Először is szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy itt lehetek, bemutatkozhatok nektek! 

Az én fotós történetem úgy kezdődött, hogy allergiás lettem, ezért eldobtam az imádott műkörmös szakmámat a vegyszerek miatt. Mindig kreatív lélek voltam, bíbelődtem, alkottam, zenéltem. Fényképezni is szerettem a telefonommal, de nem gondoltam, hogy komolyabban is belevágnék.

Aztán rátaláltam a nagy Kattanjki csoportra, és két pislogás múlva őrült vágyat éreztem, hogy olyat alkothassak mint a “nagyok”. Innentől kezdve nem volt megállás, minden nap tanulni akartam, hogy jobb és jobb legyek, ebben pedig hatalmas segítséget nyújt nekem a Kattanjki Klub, amiért rettenetesen hálás vagyok.

A fotózás lett az a szenvedély az életemben, ami által kiélhetem a bennem rejlő kreativitást és borzasztóan élvezem ezt az utat, amin haladok előre.”

Ladányi Viktória, az “erő” kihívás nyertese a Kattanjki Klubban.

További cikkek

Kattanjki online tanfolyam

Meg lehet tanulni fotózni online?

Az őszinte válasz az, hogy természetesen nem. Csakis úgy tanulhatsz meg fotózni, hogy mész és nyomod a gombot. Azaz gyakorolsz. Látni kell azonban, hogy ez