Blog

Kutyafotós gyakorlat, jótékonysággal egybekötve

A Lelenc Kutyamentő Egyesületnél jártunk, ahol nemcsak gyakoroltunk, de a fotóinkkal segíthettünk is!

Le a kalappal az áldozatos munkájuk előtt! Nap mint nap azon dolgoznak, hogy a legélhetőbb körülményeket teremtsék meg az állatoknak, és segítsenek nekik mielőbb szerető gazdikra találni.

Most rajtad a sor!

Kérjük, ha teheted, támogasd te is a menhelyet. Akár néhány ezer forint is óriási segítséget jelent nekik, hogy fent tudjanak maradni.

Adatok az utaláshoz:

Lelenc Kutyamentő Egyesület
MagNet Bank
16200106-00142816
Megjegyzés: Kattanjki

Külföldről történő utalás esetén (EURO alapú számla):
IBAN: HU28 1620 0106 1157 2664 0000 0000
SWIFT: HBWEHUHB

Minden adományt hálásan köszönünk a Lelenc-kutyák nevében!

Ha az örökbefogadás iránt érdeklődsz, itt találsz bővebb információt!

Ilyen volt a kutyafotós gyakorlatunk a LelencTanyán

Jelentkezünk egy rövid beszámolóval is a jótékonysággal egybekötött kutyafotós gyakorlatról, amelyhez a Lelenc Kutyamentő Egyesület tanyája szolgált helyszínül.

Megérkezve helyszínbejárással kezdtünk, megismerve a csodálatos természeti környezetet, a szorgalmas dolgozókat és a bentlakókat.

A kutyafotózás gyakorlati tudnivalóit Krisztián Csalami nemzetközi díjnyertes kutyafotós, a Kattanjki Klub mentora mutatta be. Így az online videós oktatóanyagot nemcsak házi feladat, de személyes gyakorlati lehetőség is ki tudta egészíteni.

Fotóztunk portrét, mozgást, menhelyi hangulatképeket. Majd 2-3 fős csapatokban sétáltattunk és gyakoroltunk. A gondozóktól személyre szabottan kaptunk tudnivalókat az adott kutyáról, akivel együtt dolgozhattunk.

Hol együttműködőbb, hol kajla, hol igazi energiabomba kutyusokhoz volt szerencsénk. Ami közös, hogy egy ponton mindannyian megnehezítették a dolgunkat, amikor vissza kellett őket adnunk.

A foglalkozás egész ideje alatt Krisztián praktikus tanácsokkal látott el minden résztvevő klubtagot a helyszínválasztás, a gépbeállítások és a kutyák mozgatása tekintetében egyaránt.

Egy szívszorító, de mégis reménnyel és nevetéssel teli remek nyári délutánt töltöttünk el Vácrátóton, tanulással és gyakorlással egybekötve. Adtunk és kaptunk, és végül mindannyian gazdagabban távoztunk.

Büszkék vagyunk a tagjainkra, hogy ennyire odatették magukat!

Köszönjük a fotókat:

  • Bognár-Wicker Nikoletta
  • Nagy-Velkei Adrienn (Bright Photo)
  • Hajósi Melinda
  • Kacziba Márti
  • Turgyán-Onder Diána
  • Nemes László
  • Ladányi Viktória
  • Ihász Ingrid

 

Ha szeretnél te is velünk tanulni és hasonló programokon részt venni, akkor figyeld a felületeinket és csatlakozz hozzánk, amikor nyitva van a klub!

További cikkek

A Minta kihívásunk nyertes fotói

Újabb kihívás ért véget, amelyben olyan képeket küldhettek be Klubtagjaink, amelyen a mesterséges, vagy a természet által kirajzolódott formáké volt a főszerep.  A témánk a