Szerelmes pillanatok avagy páros fotózás kézből vagy állványról

Örökítsd meg a szerelmes pillanatokat egy különleges fotózáson! Akár magatokat fotóznád a pároddal, akár másokat, segítségedre lesz ez a kurzus Laki Bélával és párjával, Németh Kittivel.

Laki Béla végigkalauzol a páros fotózás rejtelmein, egy kis inspirációt merítve Toscana vidékének festői tájaiból. Készülj fel egy felejthetetlen utazásra, ahol a szerelmes képek életre kelnek – akár esküvői ruhában, akár hétköznapi öltözetben!

Ebben a különleges kurzusban nemcsak az alapokat sajátíthatod el, hanem a profi páros fotózás minden csínját-bínját megismerheted. Lépésről lépésre vezet végig a következő témakörökön:

Előkészületek és felszerelés: Béla bemutatja, hogy milyen eszközökkel és beállításokkal érdemes fotózni a tökéletes képekért.

Pozicionálás és kommunikáció: Megtanulhatod, hogyan mozogjatok vagy mozgasd a modelleket a kamera előtt, hogy igazán természetes és meghitt képek születhessenek.

Kreatív ötletek és beállítások: Béla megmutatja, hogy milyen egyedi helyszínek és beállítások adhatnak igazán különleges hangulatot a képeknek, legyen szó egy tengerparti naplementéről vagy egy városi fotózásról.

Stílus és kiegészítők: Megismerheted, hogyan add meg a tökéletes hangulatot a fotóknak egyszerű, de stílusos kiegészítők segítségével, amelyek kiemelik a párosotok egyediségét.

Utómunka és szerkesztés: Béla bepillantást enged a fotók utómunkájának rejtelmeibe, megmutatva, hogyan válogasd ki és szerkeszd a legjobb képeket.

Gyakorlati foglalkozás stúdióban: A kurzus része egy stúdiós fotózás werk videó is, ahol a tanultakat végigkövetheted a gyakorlatban, sőt akár a pároddal együtt alkothatjátok meg a saját, egyedi fotóitokat.

Fedezd fel a páros fotózás minden szépségét Laki Béla vezetésével!

Az online tanfolyam résztvevőinek fotói: