Őszinte portrék Schram Andrással

Portréfotózás Schram Andrással

Készíts hatásos, őszinte portrékat! Schram András nemzetközi szinten elismert fotográfus, Magyarország legkiválóbb portréfotósa segít neked ebben. Akár kezdőként, akár haladóként vágsz bele ebbe a kurzusba, igazi mestertrükköket tanulsz majd.

András nemcsak fotóival, hanem a személyiségével is hatalmas hatást gyakorol az emberekre. Mestere annak, hogy olyan őszinte érzéseket hozzon elő bárkiből, amitől igazán kiváló portrék készülhetnek róla.

Ebben a komplex tananyagban mindent megmutat lépésről-lépésre. Mielőtt belevágsz, ajánljuk, hogy nézd meg az Andrással készített, közel két órás exkluzív mélyinterjúnkat, amiben az inspiráció mellett jó adag gyakorlati tanácsot is kapsz.

Ebben a kurzusban először is egy stúdiótúra részese leszel. Kiderül, hogy mi alapján érdemes stúdiót választani portrézáshoz, és milyen berendezésre, felszerelésre van szükség ahhoz a stílushoz, amit ő képvisel.

Ezt követően bemutatja, hogy milyen fotófelszerelést és beállításokat használ, illetve hogyan készíti fel alanyait a fotózásra. Még a gyakorlott modelleknek is szükségük van iránymutatásra, nemhogy a hétköznapi embereknek!

Végigkövetheted egy női és egy férfi portréfotózás teljes munkafolyamatát, láthatod, hogy hogyan dolgozik együtt a modellekkel, hogy igazán csodás képek szülessenek. Betekintést kapsz a mesteri fényhasználat és a különleges kompozíciók titkaiba.

Végül pedig megtanulhatod, hogy mi alapján választja ki a legjobb fotókat és hogyan utómunkázza őket. Ha ismered András munkáját, akkor pontosan tudod, hogy a fotói már a kamerából is a lehető legtökéletesebben jönnek ki, így legfeljebb minimális utómunkára van szükség.

Az online tanfolyam résztvevőinek fotói: