Mesteri női pózok: Kismama szelfportré Zabosné Bettivel

Tökéletes kismamafotókat szeretnél készíteni? Esetleg kifejezetten a szelfportré érdekel? Mindkét esetben neked szól ez a teljesen rendhagyó kurzus Zabosné Bettivel.

De mitől is rendhagyó ez a kurzus? A fotós és a modell itt egy és ugyanaz, ráadásul a várandósságának legutolsó heteiben. Szinte hihetetlen, hogy a sors is úgy akarta, hogy ezt meg tudjuk valósítani.

Az oktatóanyagból megtudhatod, hogy mikor és hogyan érdemes a kismamákat fotózni. Akár hétköznapi öltözetben, akár egyedi fotós ruhában. Akár kellemes, puha fényben, akár karakteres direkt fényben, az ablakon besütő napot használva az alkotásra.

A kurzus egyik legnagyobb erősségét a pózok részletes megmutatása és magyarázata adja. A tanultakat nemcsak a kismamák pózoltatásánál tudod használni, hanem általánosságban a női portréfotózásnál is.

Mivel a kurzusban Betti magát fotózza, az anyagot akkor is sikeresen tudod alkalmazni, ha magadról szeretnél fotót készíteni.

Szintén egyedi és különleges a kurzusban, hogy Betti fényképezőgéppel és mobillal egyaránt megmutatja a szelfportré teljes folyamatát.

Az elméleti és gyakorlati részek után megismerheted azt is, hogy hogyan utómunkázza a fotóit a Lightroom segítségével.

Talán ebből is látszik, hogy mennyire komplex tananyag született a Kattanjki közösség egyik kimagasló tagjával, aki a személyiségével is elvarázsol.