Karácsonyi fotózás: házi stúdió építése és lifestyle családi fotózás

Szeretnéd megörökíteni a varázslatos karácsonyi hangulatot? Akár a saját családodról, akár ügyfelekről készítesz fotókat, segítségedre lesz ez az egyedülálló videós kurzus.

Megtanulhatod, hogyan hozhatsz létre karácsonyi stúdiót akár a saját otthonodban. Csak néhány négyzetméteres hely és egy csipet kreativitás szükséges hozzá!

Trszkits Gabi megmutatja neked, hogy hogyan készülj elő a fotózáshoz, milyen felszerelésre és beállításokra van szükséged, hogyan irányítsd a családot. A fotós werk videóban végigkövetheted a teljes folyamatot, beleértve a legjobb képek kiválogatását és utómunkáját is.

Károlyi Zsuzsi lakberendező pedig abban segít, hogy hogyan tervezd meg és építsd fel a dekorációt. Akár az otthonodban elérhető tárgyak felhasználásával, külön vásárlás nélkül vagy alacsony költségvetéssel. Három különböző hangulatú helyszín felépítését ismerheted meg lépésről lépésre, egy gyereksarkot, egy elegáns sarkot és egy letisztult, natúr sarkot. A megszerzett tudást természetesen bármilyen témájú dekoráció kialakításánál felhasználhatod.

Akár kezdő, akár haladó fotós vagy, ez a kurzus segít abban, hogy a saját dekorral is egy kis egyediséget csempéssz a képeidbe. A családi fotózás tapasztalatait pedig természetesen nemcsak karácsonyi fotózáshoz használhatod, hanem az év bármelyik szakaszában. Gabi bepillantást enged a saját stílusának kialakításába és azokba a trükkökbe, amelyekkel érzelmes és spontán hatású képeket készíthetsz.

Az online tanfolyam résztvevőinek fotói: