Blog

Kállai Tibor: “Nem volt kérdés, hogy csatlakozom”

“A fotózás egy régi hobbim, régóta szeretek fotózni, de az inkább csak kattintgatás volt. Ingrid munkásságát már régóta követtem, így a klub nyitásakor nem volt kérdés részemről, hogy csatlakozom ehhez a nagyszerű fotós közösséghez, amit a mai napig nem bántam meg. Itt már az elején bejött az a wow érzés, ez az, amit kerestem a komolyabb szintre lépéshez.”

Köszönjük Kállai Tibornak, hogy tagja a Kattanjki Klubnak és beszámolt róla, mit jelent számára a fotózás és a klubtagság.

Tibor egyébként rögtön azzal indított nálunk, hogy megnyerte a nyitásunk utáni első kihívást!

“Tibor vagyok, jelenleg hivatásos tűzoltóként szolgálok Mátészalkán, 27 kerek éve. Mellette van egy egyéni vállalkozásom, grafikai tervezéssel és webdesignal foglalkozom. Számomra ez egy nagyon jó stresszoldó tevékenység, imádok kreatívkodni, ami a mai napig részemről töretlen.

A fotózás egy régi hobbim, régóta szeretek fotózni, de az inkább csak kattintgatás volt. Ettől többet szerettem volna így több kezdő/haladó tanfolyamot is elvégeztem, imádtam minden percét, bár sokszor úgy éreztem, hogy eléggé összevagyok zavarva.

Ingrid munkásságát már régóta követtem, így a klub nyitásakor nem volt kérdés részemről, hogy csatlakozom ehhez a nagyszerű fotós közösséghez, amit a mai napig nem bántam meg. Itt már az elején bejött az a wow érzés, ez az, amit kerestem a komolyabb szintre lépéshez. 

Miért is csatlakoztam? Szeretnék a fotózással komolyabban foglalkozni, sikeresen elindulni ezen a területen is, a mostani kreatív vállalkozásommal szerintem nagyon jól párosítható.

Eddigi legnagyobb projektem egy “házon belüli” 134 fős Katasztrófavédelem / Tűzoltó tabló elkészítése volt grafikai tervezéssel, fotózással és utómunkával együtt.”

Kállai Tibor, a “kezdet” kihívás nyertese a Kattanjki Klubban

Szeretnél te is ehhez a közösséghez tartozni? Várunk szeretettel!

2024. jan. 25-én éjfélig vagyunk nyitva, utána indul a kezdő fotótanfolyam, ahol közösen haladunk!

További cikkek

Kattanjki online tanfolyam

Meg lehet tanulni fotózni online?

Az őszinte válasz az, hogy természetesen nem. Csakis úgy tanulhatsz meg fotózni, hogy mész és nyomod a gombot. Azaz gyakorolsz. Látni kell azonban, hogy ez