Blog

Ilyen volt az 1. Kattanjki Klubtalálkozó

Fantasztikus volt az 1. Kattanjki Klubtalálkozó! Rettentően büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen színvonalú eseményt tudtunk szervezni a Kattanjki Klub tagoknak, akikkel szeptember óta zajlik a közös tanulás és közösségi élet a klubban. Több, mint 400-an vagyunk, amiből közel 80 tagunk tartott velünk ezen az őszi délutánon.

A rövid megnyitó után Schram Andrással az őszinte és hatásos portré titkairól beszélgettünk, majd modelleinkkel, Villányi Klaudiával és Virág Kincsővel a hétköznapi emberek fotózáshoz adtunk tippeket.

A beszélgetéseket követően voltak a közös fotózások kis csoportokban András és Törő Balázs vezetésével.

András fotói:

Balázs fotói:

A résztvevők egyik kedvenc része az volt, hogy a Fotoplus és a Sony jóvoltából rengeteg felszerelést élesben is ki lehetett próbálni. Ilyen alkalom azért ritkán adódik!

A visszajelzések alapján nagyon élvezték a tagok is ezt a “kis” összejövetelt, szóval biztosan fogunk még hasonlót szervezni.

És egy kis belsős infó a végére: legközelebb januárban fogunk kinyitni, szóval érdemes feliratkozni az értesítőre a kattanjki-klub.hu oldalon, ha te még nem vagy tag!

Az eseményfotókat Oravecz Joe, BlackHat Images és Csipkay Ádám, Fotoplus készítette.

További cikkek

Kattanjki online tanfolyam

Meg lehet tanulni fotózni online?

Az őszinte válasz az, hogy természetesen nem. Csakis úgy tanulhatsz meg fotózni, hogy mész és nyomod a gombot. Azaz gyakorolsz. Látni kell azonban, hogy ez