Blog

Hogyan zajlik az oktatás a Kattanjki Klubban?

Talán már láttad a kurzusaink oldalán, hogy jelenleg már több, mint 35 online tanfolyam érhető el a fotózásról, utómunkáról és fotós vállalkozásról.

De a Kattanjki Klub nem csupán egy online oktatóplatform. Az igazi erejét – az összetartó közösség mellett – a Kattanjki Módszer adja, amely a tanulás – gyakorlás – visszajelzés hármasára épül.

Az a tapasztalatunk, hogy ez mindenkinél meghozza az áttörést!

Az online tanulást és offline gyakorlást kombináló módszerünket a 2022-es mentorprogramunkon vezettük be, amiben 80 fotós vett részt élőben. Folyamatosan tökéletesítjük és a Kattanjki Klub nyitása óta már itt is sikerrel alkalmazzuk.

Hogyan működik a Kattanjki Módszer?

Tanulás: Naprakész videós oktatóanyagokból tanulhatsz nálunk. Ezek nem csupán előadások, hanem a gyakorlatot is bemutató fotós werk videók, illetve képernyőfelvételek. Ezeket a saját tempódban dolgozhatod fel és az előfizetésed időtartama alatt bármennyiszer visszanézheted. Nem kell csupán a jegyzeteidre támaszkodnod, és másokra sem kell várnod, mint egy személyes oktatáson.

Gyakorlás: A korábbi oktatóanyagok teljes körű elérése mellett minden hónapban jelentkezünk új videós tananyaggal is, amelyhez házi feladat kapcsolódik, hogy a gyakorlatba is átültethesd a tanultakat. Ez teszi igazán élővé a kurzust és a tagságot! Ilyenkor gyakran egy neves külső mentor is csatlakozik hozzánk, akihez egyébként legfeljebb workshop keretében férhetnél hozzá a tagsági díj többszöröséért. Sőt, a Pillanatvadász alapozó fotótanfolyamunkat rendszeresen ismételjük, így akár többször is bekapcsolódhatsz, ha úgy érzed, van még tér a fejlődésre.

Visszajelzés: A kurzusokhoz kapcsolódó házi feladatokra élő adásokon kaphatsz visszajelzést, hogy fejleszthesd a tudásodat és erősödjön az önbizalmad. Mindenkinek a maga szintjén jelzünk vissza, így kezdőként és haladóként egyaránt profitálhatsz ezekből az alkalmakból. Az élő adásokon van lehetőség kérdezni is, sőt akár előzetesen is beküldheted nekünk a kérdéseidet, és akkor mi feltesszük őket. Az élő adásokat rögzítjük, így azok is visszanézhetők az előfizetés keretében.

Emellett pedig egyre több személyes alkalmat, klubtalálkozót, fotósétát, workshopot is szervezünk a tagjainknak.

De mi a legnagyobb titok?

Az, hogy hiszünk abban, amit csinálunk és imádjuk. Napról napra azon dolgozunk, hogy még jobban és hatékonyabban tudjunk neked segíteni a fejlődésben, legyen a célod akár az alkotás, akár az emlékeid minőségi megőrzése, akár a fotós vállalkozás.

Alapítónk, Ihász Ingrid már 2006 óta folyamatosan osztja meg a tudását. Blogot ír, konferencián ad elő, egyetemen tanít. Az ő nevéhez fűződik többek között az IAB oktatási programjának és a GroupM Akadémia utánpótlásnevelő programjának az elindítása. Neki mindig is a tudásmegosztás volt a valódi szívügye.

Szívesen csatlakoznál hozzánk? Keresd fel a Kattanjki Klub címlapját a további tudnivalókért!

További cikkek

Kattanjki online tanfolyam

Meg lehet tanulni fotózni online?

Az őszinte válasz az, hogy természetesen nem. Csakis úgy tanulhatsz meg fotózni, hogy mész és nyomod a gombot. Azaz gyakorolsz. Látni kell azonban, hogy ez