Blog

Hebők Antal: “Úgy érzem, jó helyen vagyok”

Anti friss tag a klubban, hiszen még csak két hónapja van köztünk, de máris azzal büszkélkedhet, hogy megnyerte a legutóbbi kihívásunkat.

Köszönjük Hebők Antal bemutatkozását, és hogy itt van köztünk!

“3-4 éve kezdtem el a fotózással foglalkozni, teljesen a nulláról. Egyre jobban érdekelt, és úgy gondoltam, komolyabb útra terelem a tanulást. Beiratkoztam egy kétéves fotográfus képző iskolába Szegeden, melyet májusban sikeresen elvégeztem. Úgyhogy papíron már fotográfus vagyok, de mégis hiányérzetem van a képességeimmel kapcsolatban.

Sok mindent megtanítottak nekünk a két év alatt, de van egy pár terület, ahol bőven van még mit tanulni. Bár mindent nem is lehet szerintem, mert ez a szakma is egy folyamatos tanulásból áll.

Ezért is léptem be ebbe a klubba két hónappal ezelőtt, mert úgy éreztem, itt megvan a lehetőség a fejlődésre, szakmai ismereteim bővítésére.
A kedvenc témám a természetfotózás, de amit majd a munkám mellett csinálni szeretnék, illetve már csinálok, az a rendezvényfotózás. Ezen a területen szeretném bővíteni legjobban a tudásom. Volt már két-három kisebb esküvői fotózásom, ballagás, keresztelő, de még bőven van hova fejlődni.

Látom, hogy a klubban ezekkel a témákkal is sokat foglalkoznak, és sok olyan fotós van, akitől tanulni lehet. Figyelem a sok szuper, csodálatosabbnál-csodálatosabb fotókat, és úgy érzem, jó helyen vagyok.
Itt a csoportban már ez a röpke két hónap alatt is sok jó kérdést és hasznos választ olvashattam ebben a témában. Ami máris azt mutatja, hogy jó választás volt a Kattanjki Klub.”

Hebők Antal, a “csobbanás” kihívás nyertese a Kattanjki Klubban

Tudtad, hogy a Kattanjki Klubban 2 hetente fotós kihívások zajlanak, amelyek témáját az előző kihívás nyertese jelöli ki?

A nyertest az elismerés mellett egy 10.000 Ft értékű Fotoplus vásárlási utalvánnyal és egy Kattanj Kira plüssfigurával is jutalmazzuk. Emellett pedig büszkén mutatjuk be a fotóit a közösségi felületeinken.

További cikkek

A Minta kihívásunk nyertes fotói

Újabb kihívás ért véget, amelyben olyan képeket küldhettek be Klubtagjaink, amelyen a mesterséges, vagy a természet által kirajzolódott formáké volt a főszerep.  A témánk a