Blog

Haladó fotós vagy? Így támogat a Kattanjki Klub!

Már rég túl vagy azon, hogy a fotózás alapjaival ismerkedj? Égsz a tanulási vágytól vagy pont azzal küzdesz, hogy már a kiégés jeleit mutatod? Haladó fotósként is neked szól a Kattanjki Klub!

Az izgalmas és inspiráló oktatóanyagokkal és motiváló feladatokkal segítünk neked megújulni, fejlődni, hogy olyan képeket készíthess, amilyenekre vágysz! Akár azért, hogy fenntartsd a fotózás iránti szenvedélyed, akár azért, hogy eredményesebb legyél a fotós vállalkozásodban, akár azért, hogy saját kreatív projektekből töltődj.

A klubban online mesterkurzusokon vehetsz részt, ahol a legkitűnőbb hazai fotósoktól tanulhatsz. Nemcsak ismert, nagy nevekkel találkozhatsz, hanem a Kattanjki közösség tehetséges, feltörekvő tagjaitól is tanulhatsz. Ki tudja, talán hamarosan pont te leszel a következő, aki ilyen formában is megosztja a tapasztalatait a Kattanjki közösséggel!

De nemcsak a fotózásban segítünk, hanem az utómunkában és akár a fotós vállalkozás építésében is!

Kiktől tanulhatsz a fotózásról a következő egy évben?

Az elmúlt években számos kiváló fotóssal hozott minket össze a sors. A Kattanjki Klubban a Mesterkurzusok keretében tőlük is tanulhatsz és inspirálódhatsz!

A Mesterkurzusok olyan komplex tananyagok, amelyekben az elméleti tudnivalók mellett a fotózás gyakorlatát és az utómunka lépéseit is láthatod. Így betekintést kaphatsz a legnagyobb mesterek munkájába!

Sőt a Mesterkurzusokhoz is kapcsolódnak házi feladatok, illetve élő képértékelő visszajelzés, ami igazán rendhagyó és egyedülálló lehetőség. Az élő adásokon nemcsak a saját fotóidra kaphatsz visszajelzést, de azt is láthatod, a többiek mit alkottak, amiből szintén rengeteget tanulhatsz. Ez a közösség és közös tanulás ereje!

Az első évben az alábbi kitűnő fotósoktól biztosan tanulhatsz:

 • Schram András – portréfotózás
 • Nagy Zoli (Zolixplorer) – tájfotózás
 • Duba Dia – esküvőfotózás
 • Akszjonovics Aljona – családi fotózás
 • Laki Béci – páros fotózás
 • Törő Balázs – utcai divatfotózás
 • Oravecz Joe – mesterséges fények, rendszervakuzás
 • Trszkits Gabi – karácsonyi stúdió építése és családi fotózás
 • Zabosné Betti – kismama fotózás
 • Ihász Ingrid – a klub alapítója

A jelenleg elérhető fotós témájú online tanfolyamokat ITT találod!

A mesterkurzusokat folyamatosan forgatjuk, így bővül velük a kurzuskönyvtár. Érdemes az éves előfizetés lehetőségét választani, hogy biztosan ne maradj le egyik anyagról és kapcsolódó feladatról, képértékelésről sem!

A mesterkurzusok ugyan utólag is visszanézhetők, de a klubtagság egyik legnagyobb értéke pont az, hogy interaktív, így visszajelzést kaphatsz és kérdezhetsz olyan mesterektől, akiket egyéb esetben csak a saját személyes workshopjaikon vagy mentorprogramjukon tudsz elérni – sokkal magasabb költség mellett.

Mit tanulhatsz meg a képszerkesztésről?

A klubtagsággal hozzáférést kapsz számos @dreamworldphotohu utómunka tanfolyamhoz is, amelyek korábban csak külön kurzusokként voltak megvásárolhatók.

Lightroom Mastery kurzussal megtanulod a Lightroom Classic használatát teljesen az alapoktól. Megismered a profi nyerskép kidolgozást és azt, hogy hogyan tölthetsz kevesebb időt az utómunkával. A kurzus önálló képszerkesztéseket is tartalmaz, hogy megtanulhasd, hogyan alakíts ki egyéni színvilágú képeket. Az 5 órás kurzust kiegészítik a frissítésekről készült videók is.

Photoshop Mastery kurzus mindent tartalmaz, amit az Adobe Photoshopról fotósként tudnod kell. Teljesen az alapoktól indul és a profi szintig juttat el, 100%-ban gyakorlati tudásanyaggal. Naked szól, ha szeretnél szintet lépni az utómunkában, magabiztosan használni a profi retusálás technikáit, és akár magasabb árat kérni a fotós munkádért. Olyan konkrét fotós kérdésekre is választ kapsz, mint a fények formálása, a haladó színezés, vagy akár olyan problémákat is meg tudsz majd oldani, mint a toka vagy a szemüvegbecsillanás eltüntetése. Ezt az összesen több, mint 7 órás online videós anyagot is frissítések egészítik ki. Például a generatív mesterséges intelligencia (Generative Fill) használatáról.

Az alapozó kurzusok mellett önálló képszerkesztő videók is várnak, amelyekkel egy-egy fotó kidolgozásának teljes munkafolyamatát követheted végig.

A jelenleg elérhető utómunka témájú online tanfolyamokat ITT találod!

Hogyan segíti a Kattanjki Klub a fotós vállalkozásod építését?

A Fénymester tagságban elérhető a Marketing kávé kurzus teljes anyaga! A Marketing kávé fotósoknak egy olyan online tanfolyam, ahol lépésről-lépésről megtanulhatod, hogy hogyan építs sikeres, jövedelmező vállalkozást. Akkor is, ha nem voltál jókor jó helyen és nehezedre esik önmagad menedzselése.

A Marketing kávé kurzus keretében nemcsak a Kattanjki Klub alapítójától, a 2005 vége óta digitális marketinggel foglalkozó Ihász Ingridtől tanulhatsz. A tanfolyam vendégelőadói a legkiválóbb hazai marketing szakemberek, akik több száz kis- és nagyvállalkozás sikeréhez járultak hozzá. Nem mondvacsinált guruktól, hanem csakis a legjobbaktól tanulhatsz!

A jelenleg elérhető vállalkozás és marketing témájú online tanfolyamokat ITT találod!

Mire leszel képes, ha csatlakozol a Marketing kávé fotósoknak programhoz?

 • Tudatosan kialakítani az árazásodat és úgy csomagolni, hogy az az ügyfelek számára is vonzó legyen.
 • Meghatározni és bevonzani az ideális ügyfeledet és távol tartani az “olcsójánosokat”.
 • Kitalálni és felépíteni a saját egyedi márkádat, ami megkülönböztet a többi fotóstól és segít kitűnni a tömegből.
 • Kialakítani az éves marketing tervedet, hogy folyamatosan legyen elegendő bevételed.
 • Kialakítani a tartalmi stratégiádat, amivel végre képes leszel rendszeresen tartalmat gyártani és mindig lesz ötleted, hogy milyen posztokat készíts.
 • Eldönteni, hogy milyen felületeken (pl. weboldal/Facebook/Instagram) legyél jelen a céljaid eléréséhez, anélkül, hogy megszakadnál a posztolásban.
 • Tudatosan összeállítani a portfóliódat, hogy az a megfelelő ügyfeleket vonzza.
 • Profi munkafolyamat kialakítására és a meglévő ügyfeleid aktivizálására.
 • Sikeres posztolásra és hatékony hirdetésre a legfontosabb közösségi média felületeken (pl. Facebook, Instagram oldal, Meta és Google Ads).

2024-től erőteljes megvalósító fókuszt kap ez a program, hogy megadja neked azt a lökést, amire szükséged van! További információt a fotós üzleti kurzusokról ITT találsz!

Téged is támogat a közösség!

A támogató közösség haladó fotósként is legalább annyira fontos, mint kezdőként! Megoszthatod a munkádat, inspirálódhatsz és inspirálhatsz, tanácsot kérhetsz és tanácsot adhatsz. A visszajelzések és az építő kritikák neked is segítenek fejlődni, megerősíteni az önbizalmadat, és új megoldásokat találni a fotózási problémákra. Ha pedig csak a haladókkal cserélnél tapasztalatot, arra ott a külön Marketing kávé csoport!

Ha segítesz egy kezdőnek, az téged is épít, hiszen a tanítással a saját tudásunkat is mélyítjük, rendszerezzük. Akár segítőre vagy mentoráltra is találhatsz a Kattanjki Klub előfizetői csoportjában.

Vannak további terveink is azzal kapcsolatban, hogy hogyan támogassuk az egész fotós társadalmat, de ezekről majd akkor, ha kézzelfogható közelségbe kerülnek!

Melyik tagság való haladó fotósoknak?

A Képvarázsló vagy a Fénymester csomag. Előbbit abban az esetben ajánljuk, ha csak a fotózásban és utómunkában szeretnél fejlődni, akár hobbifotósként, akár hivatásos fotográfusként.

Ha a fotós vállalkozásodat szeretnéd elindítani vagy fejleszteni, akkor pedig a Fénymester tagság való neked! Ez tartalmazza a Marketing kávé tanfolyam teljes anyagát! Emellett pedig kifejezetten haladó szintű utómunka tananyagokat is. Ár-érték arányban ez a legütősebb csomag, amelynek tartalma nemzetközi szinten is egyedülálló.

Szíves csatlakoznál? Várunk szeretettel!

Ha a Klub éppen nincs nyitva, akkor jelentkezz a nyitási értesítőnkre, hogy ne maradj le a következő csatlakozási lehetőségről!

További cikkek

Kattanjki online tanfolyam

Meg lehet tanulni fotózni online?

Az őszinte válasz az, hogy természetesen nem. Csakis úgy tanulhatsz meg fotózni, hogy mész és nyomod a gombot. Azaz gyakorolsz. Látni kell azonban, hogy ez