Blog

Balog-Hegyi Mariann: “Rögtön tudtam, hogy ott akarok lenni”

“Amikor hallottam a Kattanjki Klubról, rögtön tudtam, hogy ott akarok lenni. A klub sokkal profibb, több, mint amit előzetesen elképzeltem és nagyon örülök, hogy beléptem.”

Köszönjük Balog-Hegyi Mariannak, hogy Kattanjki Klubtagként megosztotta bemutatkozását és véleményét arról, hogy mit is jelent számára a fotózás és klubtagság.

“2021-ben kezdtem foglalkozni a fotózással egy Facebookos kihívás kapcsán. Akkor kezdtem el ismerkedni egyáltalán az alapfogalmakkal, sok mindent tanultam azóta. A fotózás nekem önkifejezési forma, alapvetően az alkotás vágya motivál. 

Kicsit mindenhonnan kilógok, nem vagyok sem természet-, sem portréfotós, – igaz, fotósnak sem nevezném magam -, inkább történeteket, hangulatokat szeretnék megmutatni. A legnagyobb nehézség a számomra az élesség beállítás, még autófókusszal is, mert sajnos a látásom minden irányban hagy némi kivánnivalót maga után, de nagyon igyekszem. 

Amikor hallottam a Kattanjki Klubról, rögtön tudtam, hogy ott akarok lenni. Főleg Ingrid munkássága vonzott, illetve maga a portréfotózás, ami még nem nagyon fekszik nekem. A klub sokkal profibb,több, mint amit előzetesen elképzeltem és nagyon örülök, hogy beléptem, mert látom, hogy rettentően sokat kell még tanulnom. Úgy érzem, jó helyen vagyok, még ha lassabb is a haladásom, mint ahogy azt magamtól vártam.”

Balog-Hegyi Mariann, a “mozgás” kihívás nyertese a Kattanjki Klubban

Szeretnél te is ehhez a közösséghez tartozni? Várunk szeretettel!

2024. jan. 25-én éjfélig vagyunk nyitva, utána indul a kezdő fotótanfolyam, ahol közösen haladunk!

További cikkek

Kattanjki online tanfolyam

Meg lehet tanulni fotózni online?

Az őszinte válasz az, hogy természetesen nem. Csakis úgy tanulhatsz meg fotózni, hogy mész és nyomod a gombot. Azaz gyakorolsz. Látni kell azonban, hogy ez