Blog

A kritikának földbe kell döngölnie, hogy fejlődj?

Sokan nyomdafestéket nem tűrő stílusban osztogatják az észt, hogy mi a rossz egy fotón. Mi ebben egyáltalán nem hiszünk.

Szerintünk az igazi kritika épít, és pont úgy ad visszajelzést a jóra is, mint a fejlesztendő területekre. Mindezt emberi stílusban, a másik földbe döngölése és megalázása nélkül.

Nem kell mindenki véleményét elfogadnod!

Nagyon nem mindegy, hogy ki adja a kritikát és azt kérte-e egyáltalán tőle valaki.

Szerintünk csakis olyannak a szavára érdemes adni, akinek nagyra becsülöd a fotós tevékenységét. A többiek véleménye és a lájkok száma ehhez képest másodlagos.

A Kattanjki Klubban minden hónapban van velünk egy külső mentor is, akivel nemcsak online tananyagot forgatunk, de a házi feladatként beküldött képekre is ad élő adásban hozzáértő visszajelzést. Ez nagyszerű lehetőség a fejlődésre és önbizalmad építésre.

Ha neked is eleged van azokból a fotós “közösségekből”, ahol csak a kekeckedés megy, akkor várunk szeretettel!

A Kattanjki Klub egyik legnagyobb erőssége a támogató közösség, ami nálunk nemcsak egy jól hangzó, de egyébként üres marketingszöveg, hanem a valóság. Nálunk csakis olyan tagok vannak, akik ezzel a szellemiséggel tudnak azonosulni.

Nagyon büszkék vagyunk a tagjainkra, akik nemcsak csodálatos felvételeket készítenek, hanem egymást is támogatják, építik, motiválják, inspirálják. Ők a Kattanjki Klub legnagyobb ereje.

Szívesen csatlakoznál hozzánk? Keresd fel a Kattanjki Klub címlapját a további tudnivalókért!

További cikkek